Szoptatás

Szoptatás

Csomós Patrícia IBCLC szoptatási tanácsadó, bába, perinatális szaktanácsadó online előadása

 

KINEK AJÁNLJUK?

Az előadást ajánljuk leendő édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, valamint a családokkal foglalkozó szakembereknek is. 

MIRŐL LESZ SZÓ?

A szoptatás sikerességének egyik kulcsa az, hogy a várandósság alatt a családok megfelelő információkhoz jutva kellő magabiztossággal induljanak el a szoptatás megvalósulásának útján.

Ezen az alkamon a szülés utáni első órákról, napokról, hetekről, hónapokról fogunk beszélgetni.

  • Mit tudunk tenni azért, hogy jól induljon a kezdet?
  • Mire van szüksége a babának?
  • Mi történik vele a születés után?
  • Milyen az élet egy újszülöttel, egy kisbabával?
  • Milyen a gyermekágy az első napokban, az első hat hétben és az első évben?

Természetesen szó lesz szoptatásról, babaápolásról és minden Titeket érdeklő, Bennetek felmerülő kérdésről is. Várunk mindenkit szeretettel!

HOGYAN TUDSZ RÉSZTVENNI?
Az előadásra itt a honlapunkon tudsz bejelntkezni. Az eseménynél kattints a “Book now” gombra a regisztrációhoz. Amennyiben nehézségekbe ütközöl, kérlek írj egy emailt az eletkezdet@gmail.com címre, az előadás dátumával “részvételi szándék” tárggyal.
MIÉRT TARTJUK EZT AZ ELŐADÁST?
Elkötelezetten dolgozunk társadalmi munkában azon, hogy a gyermekek első 1000 napja optimális lehessen, mivel ez alapozza meg a boldog, egészséges felnőttkort. A 9+1 előadás a születés körül című sorozatunkban olyan evidence based információkat adunk át és olyan eszközöket mutatunk be, amik elősegítik ennek a célnak a megvalósulását a családok életében.
HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI MUNKÁNKAT?
Az Életkezdet Perinatális Alapítvány a következő számlaszámon várja adományodat:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány hatodik előadás”
Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk.
MIT TEGYÉL, HA MOST NEM TUDSZ ERRE ÁLDOZNI?
Ha nagyon megterhelő lenne az adomány, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!
LESZ FOLYTATÁS!

Az eddigi 6 online előadást további 3+1 követi majd. Így válik teljessé sorozatunk, mely a “9+1 előadás a születés körül” nevet viseli. Részletekről hamarosan facebook, insta oldalunkon és a honlapunkon tájékozódhatsz.

MÁS ESEMÉNYEINK:
Figyelem!

A regisztráció egy órával az előadás kezdete előtt lezárul.

Foglalás

Bookings are closed for this event.

Scroll to Top