Egymásra hangolva – Kapcsolódás és minőségi idő a gondozási helyzetekben

Egymásra hangolva - Kapcsolódás és minőségi idő a gondozási helyzetekben

Vörös Ildikó egykori Pikleres gondozó, tréner, anya és nagymama online előadása

“Mint a magnak a napra, esőre, a kertész munkájára, úgy van szüksége a gyermeknek megfelelő környezeti hatásokra, gondozásra, nevelésre, hogy adottságai kibontakozhassanak, hogy személyisége fejlődésnek induljon. A születés első percétől foglalkozni kell tehát a gyermekkel! Ez azonban nem szorítkozhat csak a testi szükségletek kielégítésére, a táplálkozás, alvás, stb. biztosítására. Legalább olyan fontos az anya és a gyerek közti jó érzelmi kapcsolat kialakítása, a gyermek nevelése, képességeinek fejlesztése.”

(Forrás. A csecsemő fejlődése. Szerzők:Hevesi Katalin, Kenéz Márta, Püspöky Gabriella.-szülőknek nevelésről sorozat)

állva pelusozás
állva pelusozás

Hogyan lehetséges a valódi, minőségi kapcsolódás képessége, az egymásra hangolódás a mindennapok szürke tengerében? Milyen kincseket, lehetőségeket rejtenek magukban az unalmasnak tűnő, gyorsanlegyünktúlrajta helyzetek? Egy egyedülálló csecsemőgondozási modellt és szemléletet ismerhetsz meg ezen az előadáson.

KINEK AJÁNLJUK?

Az előadást ajánljuk leendő édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, valamint a családokkal foglalkozó szakembereknek is. 

HOGYAN TUDSZ RÉSZTVENNI?
Az előadásra itt a honlapunkon tudsz bejelntkezni. Az eseménynél kattints a “Book now” gombra a regisztrációhoz. Amennyiben nehézségekbe ütközöl, kérlek írj egy emailt az eletkezdet@gmail.com címre, az előadás dátumával “részvételi szándék” tárggyal.
MIÉRT TARTJUK EZT AZ ELŐADÁST?
Elkötelezetten dolgozunk társadalmi munkában azon, hogy a gyermekek első 1000 napja optimális lehessen, mivel ez alapozza meg a boldog, egészséges felnőttkort. A 9+1 előadás a születés körül című sorozatunkban olyan evidence based információkat adunk át és olyan eszközöket mutatunk be, amik elősegítik ennek a célnak a megvalósulását a családok életében.
HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI MUNKÁNKAT?
Az Életkezdet Perinatális Alapítvány a következő számlaszámon várja adományodat:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány ötödik előadás”
Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk.
MIT TEGYÉL, HA MOST NEM TUDSZ ERRE ÁLDOZNI?
Ha nagyon megterhelő lenne az adomány, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!
LESZ FOLYTATÁS!

Az eddigi 5 online előadást további 4+1 követi majd. Így válik teljessé sorozatunk, mely a “9+1 előadás a születés körül” nevet viseli. Részletekről hamarosan facebook, insta oldalunkon és a honlapunkon tájékozódhatsz.

MÁS ESEMÉNYEINK:

Figyelmedbe ajánljuk április 8-án induló online szülésfelkészítő tanfolyamunkat és április 2.-i Nyimben megrendezésre kerülő önismereti csoportunkat is.

Figyelem!

A regisztráció egy órával az előadás kezdete előtt lezárul.

Foglalás

Bookings are closed for this event.

Scroll to Top