Hatékony testi kezelés a születés körül és a későbbiekben – Bowen – 9+1 előadás a születés körül – V.előadás

Hatékony testi kezelés a születés körül és a későbbiekben - Bowen - 9+1 előadás a születés körül - V.előadás

Sternóckyné Ági bowen kezelő és Csomós Patri perinatális szaktanácsadó online előadása

Holisztikus szemléletű feszültség oldás – gyógyító, regeneráló érintés: ezt nyújtja egy Bowen kezelés. Ezekkel a finom fogásokkal nem ingereljük túl a babák szervezetét, viszont épp annyi támogatást tudunk nyújtani vele, amitől jobban érzik magukat.

A Bowen technika legjelentősebb hatása a vegetatív idegrendszer áthangolása. Mindennapok embere vegetatívan túlingerelt, azaz stresszes állapotban éli az életét. Biológiailag a túlélés a cél. Nem csoda, ha kimerülünk, csökken a sejtek, szövetek tápanyaggal való ellátása a méregtelenítő folyamatok lelassulnak. Így megteremtődik a betegségek szöveti háttere. Szervrendszereink működésébe előbb-utóbb hiba csúszik. A technika lehetővé teszi, hogy a stresszes életünk, műtétek, balesetek, lelki traumák miatt megrekedt öngyógyító mechanizmusok szervezetünkben újra beinduljanak.

Bővebb információt a BOWEN Siófok facebook oldalon találsz.

KINEK AJÁNLJUK?

Az előadást ajánljuk leendő édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, valamint a családokkal foglalkozó szakembereknek is. 

HOGYAN TUDSZ RÉSZTVENNI?
Az előadásra itt a honlapunkon tudsz bejelntkezni. Az eseménynél kattints a “Book now” gombra a regisztrációhoz. Amennyiben nehézségekbe ütközöl, kérlek írj egy emailt az eletkezdet@gmail.com címre, az előadás dátumával “részvételi szándék” tárggyal.
MIÉRT TARTJUK EZT AZ ELŐADÁST?
Elkötelezetten dolgozunk társadalmi munkában azon, hogy a gyermekek első 1000 napja optimális lehessen, mivel ez alapozza meg a boldog, egészséges felnőttkort. A 9+1 előadás a születés körül című sorozatunkban olyan evidence based információkat adunk át és olyan eszközöket mutatunk be, amik elősegítik ennek a célnak a megvalósulását a családok életében.
HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI MUNKÁNKAT?
Az Életkezdet Perinatális Alapítvány a következő számlaszámon várja adományodat:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány negyedik előadás”
Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk.
MIT TEGYÉL, HA MOST NEM TUDSZ ERRE ÁLDOZNI?
Ha nagyon megterhelő lenne az adomány, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!
LESZ FOLYTATÁS!

Az eddigi 4 online előadást további 5+1 követi majd. Így válik teljessé sorozatunk, mely a “9+1 előadás a születés körül” nevet viseli. Részletekről hamarosan facebook, insta oldalunkon és a honlapunkon tájékozódhatsz.

MÁS ESEMÉNYEINK:

Figyelmedbe ajánljuk április 8-án induló online szülésfelkészítő tanfolyamunkat és április 2.-i Nyimben megrendezésre kerülő önismereti csoportunkat is.

Figyelem!

A regisztráció egy órával az előadás kezdete előtt lezárul.

Foglalás

Bookings are closed for this event.

Scroll to Top