Egymásra hangolva – Kapcsolódás és minőségi idő a gondozási helyzetekben – 9+1 előadás a születés körül – VI.előadás

Egymásra hangolva - Kapcsolódás és minőségi idő a gondozási helyzetekben - 9+1 előadás a születés körül - VI.előadás

Vörös Ildikó egykori Pikleres gondozó, tréner, anya és nagymama online előadása

“Mint a magnak a napra, esőre, a kertész munkájára, úgy van szüksége a gyermeknek megfelelő környezeti hatásokra, gondozásra, nevelésre, hogy adottságai kibontakozhassanak, hogy személyisége fejlődésnek induljon. A születés első percétől foglalkozni kell tehát a gyermekkel! Ez azonban nem szorítkozhat csak a testi szükségletek kielégítésére, a táplálkozás, alvás, stb. biztosítására. Legalább olyan fontos az anya és a gyerek közti jó érzelmi kapcsolat kialakítása, a gyermek nevelése, képességeinek fejlesztése.”

(Forrás. A csecsemő fejlődése. Szerzők:Hevesi Katalin, Kenéz Márta, Püspöky Gabriella.-szülőknek nevelésről sorozat)

állva pelusozás
állva pelusozás

Hogyan lehetséges a valódi, minőségi kapcsolódás képessége, az egymásra hangolódás a mindennapok szürke tengerében? Milyen kincseket, lehetőségeket rejtenek magukban az unalmasnak tűnő, gyorsanlegyünktúlrajta helyzetek? Egy egyedülálló csecsemőgondozási modellt és szemléletet ismerhetsz meg ezen az előadáson.

KINEK AJÁNLJUK?

Az előadást ajánljuk (leendő) édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, valamint a családokkal foglalkozó szakembereknek is. 

HOGYAN TUDSZ RÉSZTVENNI?
Az előadásra itt a honlapunkon tudsz bejelntkezni. Az eseménynél kattints a “Book now” gombra a regisztrációhoz. Amennyiben nehézségekbe ütközöl, kérlek írj egy emailt az eletkezdet@gmail.com címre, az előadás dátumával “részvételi szándék” tárggyal.
MIÉRT TARTJUK EZT AZ ELŐADÁST?
Elkötelezetten dolgozunk társadalmi munkában azon, hogy a gyermekek első 1000 napja optimális lehessen, mivel ez alapozza meg a boldog, egészséges felnőttkort. A 9+1 előadás a születés körül című sorozatunkban olyan evidence based, vagyis kutatásokon alapuló információkat adunk át és olyan eszközöket mutatunk be, amik elősegítik ennek a célnak a megvalósulását a családok életében.
HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI MUNKÁNKAT?
Az Életkezdet Perinatális Alapítvány a következő számlaszámon várja adományodat:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány tizedik előadás”
Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 4.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk.
MIT TEGYÉL, HA MOST NEM TUDSZ ERRE ÁLDOZNI?
Ha nagyon megterhelő lenne az adomány, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!
LESZ FOLYTATÁS!

Ez az előadás egy 9+1 részes előadássorozat része. A különböző témák mentén tartott előadások mind a gyermek fogantatásától számított első 1000 nap optimális kapcsolódást segítik elő a gyermekkel, családdal, szakemberekkel. Olyan naprakész, tudományos alapokra helyezett információkat adunk át, melyek a gyermek optimális beágyazódását, kapcsolódását, megérkezését segítik elő a környezetünkbe. A mindennapos apró gyakorlatias eszközök és a perinatális szemlélet megismertetése mind könnyebbé teszik, hogy gyermekedet kompetens személyként kezeld, a természetesen megjelenő nehézségeket sikeresen vehesd.  Szakértőink átfogó segítséget tundak nyújtani a gyermek életének korai időszakában. Sorozatunk folytatódik, részletekről facebook, insta oldalunkon és a honlapunkon tájékozódhatsz.

MÁS ESEMÉNYEINK:

Információkat találsz a facebook, insta oldalunkon és a honlapon.

Figyelem!

A regisztráció egy órával az előadás kezdete előtt lezárul.

Foglalás

Tickets

Az előadásért az Életkezdet Perinatális Alapítvány szívesen fogad adományokat a következő számlaszámon: 10101315-11255600-01006005 kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: "adomány hatodik előadás" Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 4.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk. Ha nem tudsz most erre áldozni, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!

Registration Information

Booking Summary

1
x Standard Ticket
0.00 Ft
Total Price
0.00 Ft
Scroll to Top