ÉletTÉRképe ** HATÁROK ** Egynapos intenzív önismereti csoport

ÉletTÉRképe ** HATÁROK ** Egynapos intenzív önismereti csoport
Örömmel jelentjük be, hogy Siófok környékén is elérhetővé tettük a Perinatus Alapítvány önismereti csoportját.
Töltsd ki az ennél az eseménynél található jelentkezési lapot (booking) ha itt elakadnál jelentkezhetsz emailben, az eletkezdet@gmail.com címen, vagy a 30/2266-437-es számon Ila Ilcsinél.
Szeretettel várunk!
Jelentkezési határidő:  március 29. szerda éjfél.

életTÉRképe csoportsorozat

A **Határok** című egynapos önismereti sajátélményű csoport a Perinatus Alapítvány életTÉRképe csoportsorozatába illeszkedik bele. A sorozat 6+1 fontos témát jár körül, melyekre születésünk meghatározó befolyást gyakorol. Mindegyik összefügghet mindennapjaink érzelmi működésével. A témával foglalkozni azonban nem jelenti azt, hogy objektív tudásunk lesz születésünkről – de segíthet abban, hogy nyugodtabbak, tettrekészebbek, boldogabbak legyünk, kapcsolatainkban harmónia sugározzon.
Születésünk alapvető mintázatai összetett módon befolyásolhatják későbbi érzelmi működésünket. Nehéz elképzelni, hogy a világrajövetel egyes mozzanatai összefüggésbe hozhatók mindennapi életünkkel, örömeinkkel, fájdalmainkkal, hiszen látszólag semmiféle közvetlen tapasztalat, emlék nem utal erre. Ugyanakkor elakadásaink érzelmi feldolgozó folyamata segíthet kioldani olyan feszültségeket, melyeket születésünk óta hordozunk magunkban.
A csoportsorozat születésünk tér-képének egy-egy részletét segít beazonosítanunk és feldolgoznunk, ezáltal érettebb viselkedési formákat alakíthatunk ki. Ez a térkép a belső utazásainkban, álmainkban sokszor tükröződő tér-kép, amely nyomravezetőnkül szolgálhat az önismeret titokzatos mélységeiben. A sorozat öt kiemelt témájára a születés élménye jelentős hatást gyakorol, ezek adják az egyes csoportok vezérfonalát (elengedés, érintés, kötődés, változás és határok).
Használjuk a megosztás, a lélektani napló, a vezetett imagináció és a rajzolás módszerét. Az egyszerű testmunka-gyakorlatok szintén utat mutathatnak rejtett nehézségeink és vágyaink felfedezéséhez.

**HATÁROK**

A születésünk elválaszthatatlan része a „határok átlépése”. A határ két oldalán egészen más lehet a helyzet.
Amikor a házból kilépünk a kertbe, megváltozik a tér tágassága, a védettség érzése, és egészen mást
teszünk kint, mint bent. Kapcsolataink is bonyolult határok között zajlanak. Tudjuk-e tiszteletben tartani
mások igényeit, tudunk-e nemet mondani, amikor arra van szükség, és tudunk-e merev határainkon ajtót
találni, ha például meg kell vigasztalnunk valakit? A csoporton megvizsgáljuk énünk határait, és azokat a
készségeinket, melyek néha önkéntelenül, máskor tudatosan segítenek határaink egészséges
fenntartásában, formálásában.
Az életTÉRképe csoportsorozatról bővebb információt a Perinatus Alapítvány honlapján a Programok menüpont születésélmény feldolgozás címszó alatt találsz.

Árazás

A csoport díja 27.000 Ft-melyből az Életkezdet Alapítvány 5.000 Ft-ot átvállal. Így a fizetendő részvételi díj 22.000 Ft. A csoport maximális létszáma 16 fő. Jelentkezz most!

Jelentkezés

Töltsd ki az ennél az eseménynél található jelentkezési lapot (booking) ha itt elakadnál jelentkezhetsz emailben, az eletkezdet@gmail.com címen, vagy a 30/2266-437-es számon Ila Ilcsinél.

Jelentkezési határidő

március 29. szerda éjfél.

Foglalás

Bookings are closed for this event.

Scroll to Top