Szülés utáni hangulati nehézségek

Szülés utáni hangulati nehézségek

Szülés utáni hangulati nehézségek

Szülés utáni hangulati nehézségek

Sárfi-Szakács Ildikó pszichológus, integrált szülő-, csecsemő-, kisgyermek konzulens online adománygyűjtő előadása

Sajnos előfordul, hogy az édesanya a szülést követő időszakban nem eufóriát, rózsaszín habos-babos boldogságot él meg, hanem enyhébb vagy erősebb szorongást, lehangoltságot, motiválatlanságot. Nagy a teher, hirtelen a változás, minden olyan nehéznek és elviselhetetlennek tűnik. A környezet sokszor értetlenül, kevésbé támogatóan reagál – amin nagyon fontos változtatni. Mielőbb kap az anyuka megfelelő segítséget, annál könnyebben oldható meg a nehézség és későbbi problémák előzhetők meg ebben a korai időszakban.

Az előadást ajánljuk leendő édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, valamint a családokkal foglalkozó szakembereknek is. Szó lesz azokról a jegyekről, amikre érdemes odafigyelni, hogy tudjuk, mikor kérjünk segítséget. Milyen reakciókat érdemes kerülni és hogyan lehet hatékonyan támogatni ilyen esetekben a kismamát, valamint az érintett kismama mire figyeljen oda a kisbabája gondozása közben.

Az előadásért az Életkezdet Perinatális Alapítvány szívesen fogad adományokat a következő számlaszámon:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány harmadik előadás”

Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk. 

Ha nem tudsz most erre áldozni, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!

Figyelmedbe ajánljuk a Természetes fájdalomcsillapítás a szülés során és a Vízbenszülés című előadásainkat is.

A regisztráció egy órával az előadás kezdete előtt lezárul.

Bookings

Tickets

Az előadásért az Életkezdet Perinatális Alapítvány szívesen fogad adományokat a következő számlaszámon: 10101315-11255600-01006005 kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: "adomány első előadás" Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk. Ha nem tudsz most erre áldozni, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!

Registration Information

Életkezdet Perinatális Alapítvány

Eseményeink, Szülés/születés

Siófok, 2018

LEAVE COMMENT

.
Verified by ExactMetrics