Természetes fájdalomcsillapítás a szülés/születés során

Természetes fájdalomcsillapítás a szülés/születés során

Csomós Patrícia és Sárfi-Szakács Ildikó online adománygyűjtő előadása

A szülés intenzív testi érzetekkel jár, amit legtöbben nagyon erős fájdalomnak élünk meg.Igen, a testünk óriási erőkifejtést végez a szülés alatt és mindennél nagyobb változáson megy keresztül majd alakul vissza. 

A legtöbb várandós a fájdalomtól fél legjobban a szülés előtt. Sokat tehetünk azonban a fájdalom csillapításának érdekében mind testi, mind lelki szinten. Csomós Patrícia szülésznő és Sárfi-Szakács Ildikó pszichológus, szülő-csecsemő konzulens előadásából megtudhatjátok, mit tehettek a fájdalomérzet csökkentése érdekében.

Az előadást szeretettel ajánljuk szakemberek számára is, akár a szülés körül dolgoznak, akár utána találkoznak a családokkal. Hiszen a szülés-születés módja, élménye hatással van az anya és gyermeke egész későbbi életére.

Az előadásért az Életkezdet Perinatális Alapítvány szívesen fogad adományokat a következő számlaszámon:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány első előadás”

Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk. 

Ha nem tudsz most erre áldozni, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!

Figyelmedbe ajánljuk a Vízben szülés és a Szülés utáni hangulati nehézségek című előadásunkat is.

A regisztráció egy órával az előadás előtt lezárul.

Foglalás

Bookings are closed for this event.

Scroll to Top