Térképen az Anyaság: Együtt a kiegyensúlyozottabb várandósságért és békésebb családi élet(kezdet)ért

Nagy izgalommal osztjuk meg veletek, hogy egy fantasztikus projektbe kezdtünk, a Térképen az Anyaság – Perinatális módszertan kidolgozásába. Célunk, hogy egyedülálló, élményekkel teli, edukatív perinatális csoportmódszertant hozzunk létre, amellyel elérhetjük a vidéki területeken élő családokat is.

Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli a lehetőséget, hogy felkészülten és bizalommal nézzen szembe a várandóssággal, a szüléssel és az újszülöttkor kihívásaival. A program nem csupán információkat ad, de élményeket is nyújt, gazdagítva a leendő szülők életét.

Három szervezet összefogása:

A Térképen az Anyaság mögött az Életkezdet Perinatális Alapítvány, a Zentai baba-mama klub és az Életkapu Perinatális Alapítvány áll. Célunk, hogy együttesen támogassuk a családokat olyan területeken, ahol a lehetőségek szűkösek.

Egyedülálló perinatális csoportmódszertan:

A projekt magja egy innovatív perinatális csoportmódszertan és tudásanyag kidolgozása, melynek fókuszában a várandósság, szülés, születés és gyermekágy kritikus időszakai állnak. A módszertant úgy alakítjuk ki, hogy könnyen elérhető legyen a vidéki területeken élő családok számára is.

Csatlakozz hozzánk!

Legyen szó akár várandósságról, szülésről, gyermeknevelésről, akár szakmai fejlődésről, a Térképen az Anyaság programot Neked találták ki!

Csatlakozz a közösséghez:

Együtt építhetünk egy világot, ahol minden család érezheti a támogatás erejét!

Kövesd a projektet a saját Facebook oldalán is: Térképen az anyaság – Motherhood on the map

Támogatók:

A módszertan kidolgozását az Erasmus+ és a Tempus Közalapítvány támogatja.

Szeretettel várunk!

A Szakmai team:

Életkezdet Perinatális Alapítvány
Zentai baba-mama klub
Életkapu Perinatális Alapítvány

Scroll to Top