BALIKÁNÉ SZÁMEDLI ILDIKÓ – Támaszunk a védőnő

BALIKÁNÉ SZÁMEDLI ILDIKÓ –  Támaszunk a védőnő

VÖRÖS ILDIKÓ – a CsodaTanoda trénere, NLP tréner, kommunikációs szakember és a Pikler Intézet egykori munkatársa, az Életkezdet Perinatális Munkacsoport tagja –
Miért keresik az édesanyák ma is európaszerte a Pikler gondozókat?

A perinatális időszak és az első három év egy hosszú életet előz és alapoz meg. Ebben az időszakban kiemelten fontos a támogatás, a megelőzés és probléma esetén korai korrekció. A védőnő és az édesanya jó kapcsolata ebben kulcsfontosságú. Ildikó előadásában mint védőnő ÉS perinatális szaktanácsadó, megvilágítja, hogy milyen módon és mennyire sérülékenyek a nők ebben a hormonoktól és fizikai/lelki változásoktól túltengő időszakban. Mire van szükségük, hogyan tud a védőnő (vagy más segítő) biztonságot adó, támogató kapcsolatot kialakítani a családokkal? A jól műkődő kapcsolat kincset érhet a kétségekkel teli időszakban. Most egy új megvilágìtásban láthatjuk a védőnőt és érezhetjük a támogató kapcsolatban rejlő megtartóerőt.

Böngészd át a további előadásokat: itt

Vegyél részt nyereményjátékunkban! Ide kattintva jelezd facebook oldalunkon, hogy ott leszel az eseményen és a neved bekerül a kalapba!

Az országszerte fellelhető Születés Hete Fesztivál programjairól itt tájékozódhatsz!

 

Scroll to Top