9+1 előadás a születés körül – 8.előadás

9+1 előadás a születés körül - 8.előadás

Aktuális részletek -, mint az előadás témája, tartalma, előadó(i) – feltöltés alatt.

 

KINEK AJÁNLJUK?

Az előadást ajánljuk leendő édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, valamint a családokkal foglalkozó szakembereknek is. 

MIRŐL LESZ SZÓ?

 

HOGYAN TUDSZ RÉSZTVENNI?
Az előadásra itt a honlapunkon tudsz bejelntkezni. Az eseménynél kattints a “Book now” gombra a regisztrációhoz. Amennyiben nehézségekbe ütközöl, kérlek írj egy emailt az eletkezdet@gmail.com címre, az előadás dátumával “részvételi szándék” tárggyal.
MIÉRT TARTJUK EZT AZ ELŐADÁST?
Elkötelezetten dolgozunk társadalmi munkában azon, hogy a gyermekek első 1000 napja optimális lehessen, mivel ez alapozza meg a boldog, egészséges felnőttkort. A 9+1 előadás a születés körül című sorozatunkban olyan evidence based információkat adunk át és olyan eszközöket mutatunk be, amik elősegítik ennek a célnak a megvalósulását a családok életében.
HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI MUNKÁNKAT?
Az Életkezdet Perinatális Alapítvány a következő számlaszámon várja adományodat:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány nyolcadik előadás”
Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk.
MIT TEGYÉL, HA MOST NEM TUDSZ ERRE ÁLDOZNI?
Ha nagyon megterhelő lenne az adomány, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!
LESZ FOLYTATÁS!

Az eddigi 8 online előadást további 1+1 követi még. Így válik teljessé sorozatunk, mely a “9+1 előadás a születés körül” nevet viseli. Részletekről hamarosan facebook, insta oldalunkon és a honlapunkon tájékozódhatsz.

MÁS ESEMÉNYEINK:
Figyelem!

A regisztráció egy órával az előadás kezdete előtt lezárul.

Foglalás

Tickets

Az előadásért az Életkezdet Perinatális Alapítvány szívesen fogad adományokat a következő számlaszámon: 10101315-11255600-01006005 kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: "adomány első előadás" Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 3.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk. Ha nem tudsz most erre áldozni, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!

Registration Information

Booking Summary

1
x Standard Ticket
0.00 Ft
Total Price
0.00 Ft
Scroll to Top