Csomós Patrícia

Szülésznő, IBCLC laktációs szaktanácsadó, perinatális szaktanácsadó

Mások segítése, támogatása mindig is központi szerepet játszott az életemben, ezért a középiskola után úgy döntöttem, hogy jelentkezem a Semmelweis Egyetemen induló diplomás szülésznő szakra. A főiskola után saját szülésélményeim tapasztalata és további tanulmányaim megerősítettek abban, hogy nem mindegy, hogyan születünk. A szülés és születésélmény, valamint az első 3 életév lenyomatként kíséri végig életünket, ezért különösen fontosnak tartom, hogy a családok megfelelő támogatást kapjanak a perinatális időszakban. 2014-ben babamasszázs oktató lettem, 2015-ben IBCLC laktációs szaktanácsadó, majd 2020-ban elkezdtem az ELTE perinatális szaktanácsadó képzését, hogy már a várandósság tervezésének időszakától egészen a kisgyermekkor végéig támaszt tudjak nyújtani a hozzám fordulóknak.

Első kisfiam születése után azt gondoltam, hogy sokat tudok a babákról, de rá kellett jönnöm, hogy az “úgynevezett sírós, hasfájós, többemberes” babámnál szinte semmit sem tudtam hasznosítani korábbi tapasztalataimból. Ennek már 12 éve. A kezdeti nehézségek ellenére össze tudtunk hangolódni egymással és azóta is célom, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem és segítsek azoknak a családoknak, akik nehézségbe kerülnek a korai, érzékeny időszakban.

Keressetek bizalommal, ha:

  • szeretnétek komplex, legújabb ajánlásokat követő szülésre felkészítő tanfolyamon részt venni
  • keresitek az utatokat a várandósság, a szülés, vagy a gyermekágyas időszakban és nehezen igazodtok el a sok információ között
  • szoptatási nehézségeitek vannak
  • sírós, hasfájós a babátok
  • szeretnétek jobban kapcsolódni kisbabátokkal

Telefonszám: 20/2000-080
Email: csomospatri@gmail.com
Weboldal: Sírás ambulancia , MindelholJó Bábapraxis, Budai Perinatális Központ

Ismerd meg Tagjainkat: Kattints ide

Scroll to Top