Sternóckyné Ági

Sternóckyné Ági

Bowen terapeuta

Sternóckyné Ági vagyok, családanya, 2 fiúgyermek édesanyja. Fiaim 8 és 10 évesek, alsó tagozatos tanulók. Zamárdiban élek, munkámat azonban Siófokon végzem. Fő foglalkozásom adminisztratív jellegű: irodai ügyintézés, papírmunka, hivatali ügyintézés.
Siófoki lányként általános iskolába, és gimnáziumba Siófokon jártam, további tanulmányaimat Gödöllőn (akkor GATE) folytattam, és gazdasági agrármérnök, mérnöktanár, valamint logisztikus szakokat végeztem párhuzamosan. Az egyetem elvégzése után 2003-ban kerültem a munka világába: kereskedelmi területen főleg adminisztratív, beszerzői és némi értékesítői gyakorlatot szerezve.

Gyermekeim születése után szemléletváltás következett életembe, és előtérbe került az egészség megtartásának fontossága – lehetőleg nem mérgező módon. Nyitottam az agykontroll tanfolyammal, aztán már nem volt megállás. Utam a testtudatosság irányába folytatódott, és megismerkedtem egy nagyon hatékony testkezelési manuáltechnikával: a Bowen kezeléssel. Ezirányú képzésemet 2013-ban kezdtem, és folytatom rendületlenül. Eleinte a családom tagjait kezeltem, aztán – látva a sokrétű pozitív hatást – kibővítettem a kört és ma már korosztálytól függetlenül (magzati kortól 100+-ig) várom a hozzám fordulókat. A Bowen technika egy dinamikus izom- és kötőszöveti technika. Bowen kezelések során nem betegségeket kezelünk, hanem az egész emberre fókuszálva, feszültségállapotokat közömbösítünk a testben.

A Bowen technika megismerésén keresztül elmélyedtem az ember anatómiai felépítésében, kötőszöveti rendszerében, ami egy elképesztően izgalmas, összetett, varázslatos világ. Végeztem speciális fascia tréning képzést (a fascia itt kötőszövetet jelent), amivel a gyakorlatban kötőszövet hangsúlyosan lehet végezni a testmozgást (izomhangsúlyos helyett). Így csökkenthető a sérülésveszély (pl sportolóknál), illetve kiváló rehabilitációs módszer.

Access Bars tanfolyamot is végeztem, így access fejkezelésre is várom klienseimet.

Ezen tevékenységeim mellett ismerkedek a Recall Healing szemlélettel, amit Dr Hamer GNM (Új Germán Medicina) módszeréből fejlesztettek tovább. A Recall Healing az elváltozások és viselkedések mögött meghúzódó biológiai és érzelmi konfliktusokkal foglalkozik.
Mindezek mellett fő hivatásomnak, feladatomnak és örömforrásomnak gyermekeim ellátását, nevelését, fejlődésük követését és támogatását tekintem.

Ismerd meg Tagjainkat: Kattints ide

1 thought on “Sternóckyné Ági”

  1. After valsartan withdrawal and introduction of oral prednisolone 30 mg day and topical betamethasone the maculopapules regressed, but this was followed by a more severe set of papular lesions characterized by infiltration of lymphocytes and eosinophils, including large atypical cells expressing CD30 is viagra safe for women

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Verified by ExactMetrics