Ila Ildikó

laikus segítő, collaboration catalyst

Siófokon nőttem fel, azonban közel húsz éve nagyberényi vagyok, férjemmel és három gyermekemmel élünk Berényben.

Vendéglátóipari főiskolát végeztem Pesten, majd vendéglátásban, nyelvoktatásban, pénzügyi területen dolgoztam. Szereztem közgazdász, idegenvezetői, szakács és mérlegképes könyvelő végzettséget.

Családunkban több pedagógus is van, én félúton, talán a Balaton miatt eltérültem ettől és a vendéglátást választottam, amiben a mai napig örömömet lelem. Egy vendégházat és turistaházat működtetünk, illetve nagylányom születése óta átmenetileg csak a turistaház kerül kiadásra.

Nyaranta már több mint 10 éve nyári napközit szervezek nagyberényi otthonunkban. Szívesen veszek részt, vagyok kezdeményezője helyi összetartozást segítő, illetve öko-szemléletű szerveződéseknek, egyesületeknek a gyerekek testi-lelki egészséges fejlődése pedig különösen szívügyem.

Mint mindenki, gyermekeim születése előtt én is határozottan jól értettem a gyerekneveléshez és megrendíthetetlen, szigorú valamint főleg tekintélyelvű elképzeléseim voltak. Miután egyre több könyvet olvastam ezek valahogy mégis megrendültek és szerencsére kislányomat már egy egészen más szemléletű anyuka várta.


Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek , amely ilyen kiváló szakembereket tömörít, akik folyamatosan azon munkálkodnak, hogy gyerekeinkből boldog felnőtt válhasson.

Amivel hozzám fordulhatsz támpontokért: hordozás, szoptatás, gyereknevelés, pozitív fegyelmezés.

Elérhetőségeim:
ila@fuzfapanzio.hu 30/2266-437
Közös postaláda: info@eletkezdet.hu

Ismerd meg Tagjainkat: Kattints ide

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Verified by ExactMetrics