Szülésélmény feldolgozás – 9+1 előadás a születés körül – I.előadás

Szülésélmény feldolgozás - 9+1 előadás a születés körül - I.előadás

Csomós Patrícia – perinatális szaktanácsadó, bába online előadása

 

MIRŐL LESZ SZÓ?

A szülésélményünk életünk egyik legmeghatározóbb eseménye. 10-20-40 év múlva is pontosan fel tudunk idézni apró pillanatokat, amelyek a szülőszobán zajlottak. Akár pozitív, akár negatív élményben volt részünk, fontos, hogy beszéljünk róla.

  • Honnan tudhatom, hogy van-e feladatom a szülésélményemmel vagy a babám születésélményével kapcsolatban?
  • Mi segítheti a feldolgozás folyamatát és mit tudok tenni érte, ha nem minden úgy alakult, ahogy szerettem volna? Milyen eszközök állnak a rendelkezésemre?
  • Ha segítséget szeretnénk a feldolgozásban, kihez fordulhatok? Hol tájékozódhatok?

Ezekre a kérdésekre ad választ az előadás.

KINEK AJÁNLJUK?

Az előadást ajánljuk (leendő) édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, valamint a családokkal foglalkozó szakembereknek is. 

HOGYAN TUDSZ RÉSZTVENNI?
Az előadásra itt a honlapunkon tudsz bejelntkezni. Az eseménynél kattints a “Book now” gombra a regisztrációhoz. Amennyiben nehézségekbe ütközöl, kérlek írj egy emailt az eletkezdet@gmail.com címre, az előadás dátumával “részvételi szándék” tárggyal.
MIÉRT TARTJUK EZT AZ ELŐADÁST?
Elkötelezetten dolgozunk társadalmi munkában azon, hogy a gyermekek első 1000 napja optimális lehessen, mivel ez alapozza meg a boldog, egészséges felnőttkort. A 9+1 előadás a születés körül című sorozatunkban olyan evidence based, vagyis kutatásokon alapuló információkat adunk át és olyan eszközöket mutatunk be, amik elősegítik ennek a célnak a megvalósulását a családok életében.
HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI MUNKÁNKAT?
Az Életkezdet Perinatális Alapítvány a következő számlaszámon várja adományodat:
10101315-11255600-01006005
kérjük a megjegyzésbe ezt írd be: “adomány első előadás”
Ha bizonytalan vagy az adomány összegében, mi 5.000 Ft-ot ajánlunk, de kisebb és nagyobb összeggel is támogathatod a munkánkat, támogatásodat örömmel és köszönettel fogadjuk.
MIT TEGYÉL, HA MOST NEM TUDSZ ERRE ÁLDOZNI?
Ha nagyon megterhelő lenne az adomány, de szükséged van a tudásra, kérlek, ne tartson vissza a részvételtől! Szeretettel várunk!
LESZ FOLYTATÁS!

Ez az előadás egy 9+1 részes előadássorozat része. A különböző témák mentén tartott előadások mind a gyermek fogantatásától számított első 1000 nap optimális kapcsolódást segítik elő a gyermekkel, családdal, szakemberekkel. Olyan naprakész, tudományos alapokra helyezett információkat adunk át, melyek a gyermek optimális beágyazódását, kapcsolódását, megérkezését segítik elő a környezetünkbe. A mindennapos apró gyakorlatias eszközök és a perinatális szemlélet megismertetése mind könnyebbé teszik, hogy gyermekedet kompetens személyként kezeld, a természetesen megjelenő nehézségeket sikeresen vehesd.  Szakértőink átfogó segítséget tundak nyújtani a gyermek életének korai időszakában. Sorozatunk folytatódik, részletekről facebook, insta oldalunkon és a honlapunkon tájékozódhatsz.

MÁS ESEMÉNYEINK:

Információkat találsz a facebook, insta oldalunkon és a honlapon.

Figyelem!

A regisztráció egy órával az előadás kezdete előtt lezárul.

Foglalás

Bookings are closed for this event.

Scroll to Top