Kapcsolódó Nevelés Tanfolyam – 4. A nevettetés művészete

Kapcsolódó Nevelés Tanfolyam - 4. A nevettetés művészete

Kapcsolódó Nevelés Tanfolyam 

Nem akar fogat mosni?
Hisztizik, ha nem piros a bögre?
Bántja a testvérét?
És te kifogytál az ötletekből?

Isten hozott a klubban!
Mi segítünk, hogy a gyereknevelés több öröm, és kevesebb küzdelem legyen.
Eszközt adunk.

Tudod, mit kellene tenned, de nem megy?
Segítünk, hogy képes is legyél változtatni.

Az Életkezdet Perinatális Munkacsoport egyszeri kivételes lehetőséget kínál a szülőknek. A 6 alkalmas Kapcsolódó nevelés tanfolyamon, most csupán a munkafüzetek árért 8.000 forintért + 2.000 Ft terembérletért tudnak részt venni a jelentkezők.

A 6 alkalmas tanfolyam tematikája a következő:
• A gyerekek érzelmeiről az eseményt itt éred el
• Egy hatékony eszköz: a gyerekidő az eseményt itt éred el
• A sírás és a hisztiaz eseményt itt éred el
• A nevettetés művészeteaz eseményt itt éred el
• Határszabás az eseményt itt éred el
• Amikor fél, vagy dühös a gyerekünk az eseményt itt éred el

Jelentkezés: itt az eseménynél alul send booking gomb megnyomásával (elég csak az egyik alkalomnál jelentkezned) vagy emailben az eletkezdet@gmail.com címen.

A Kapcsolódó Nevelésről itt olvashatsz bővebben.

 

Kedves Anya-Társak!

Horváth Andrea Panna vagyok, tatai anyuka, a Kapcsolódó Nevelés oktatóképzésének hallgatója. Három éve született a kisfiam, aki egy viszonylag kiegyensúlyozott, ámde nagyon intenzív kisember. Kezdő anyukaként tartottam a dackorszak kihívásaitól – mint utólag kiderült, nem alaptalanul. Nem láttam olyan mintát sem a saját életemben, sem a környezetemben, amire nyugodt szívvel azt tudtam volna mondani: “Igen. Ezt én is így szeretném csinálni.”

Másfél éves volt a kisfiam, amikor elkezdtem a kapcsolódó nevelés alaptanfolyamát, és alkalmazni kezdtem az ott tanultakat. Itt volt először az az érzésem, hogy: ‘Végre! Megtaláltam azt a választ a hisztire, amit kerestem! ‘
Egy év után eljutottunk oda, hogy egy-egy nagy sírás, hiszti, vagy kirohanás úgy ér véget, hogy a kisfiam odabújuk az ölembe, megöleljük egymást, majd mindketten felszabadultan folytatjuk azt, amit épp elkezdtünk. Ő rendszerint a játszást, én meg a főzést, takarítást, vagy éppen mást.
A hisztik már nem feszültségforrások a kapcsolatunkban, hanem épp ellenkezőleg, megerősítik a köztünk levő kötelélet.

Többek között ennek a jó hírét is szeretném elvinni Nektek, hogy ez igenis lehetséges, és minden anyuka képes ezeket a nehéz pillanatokat saját és a gyereke javára fordítani! Ti is képesek vagytok ezt magatoknak és a gyerekeiteknek megadni.

Hogy hogyan? Ebben segítenek majd nekünk azok a Kapcsolódó Nevelés füzetek, amik részletesen mutatnak be egy-egy gyereknevelési eszközt. Ezekből minden alkalomra egyet-egyet elolvasunk otthon, hogy aztán a csoportban megbeszélhessük az olvasottakat, illetve a tapasztalatokat.
A füzetek segítenek megérteni és elsajátítani azt az 5 egyszerű gyereknevelési eszközt, amit Ti is tudtok majd otthon használni.

A csoportmunkában pedig ahhoz kaptok segítséget, hogy hogyan tudtok olyan mentális, nyugodt állapotba kerülni, hogy egy-egy kihívással teli helyzetben is eszetekbe jusson, mit és hogy lehetne másként.

Erre az élményre hívlak Benneteket szeretettel,

Andrea Panna

Ismerd meg tagjainkat

Bookings

Bookings are closed for this event.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Verified by ExactMetrics